Actrița care nu a mâncat în viața ei un hamburger și care de curând a încercat ouă: “Nu mi se par grozave!”


Tessa Thompson, actrița cunoscută pentru rolurile din Creed si Thor, și-a șocat de curând fanii cu ultima ei dezvăluire: aceasta a spus că nu a mâncat hamburger niciodată, deși nu este vegetariană.

Tag-uri: #Tessa Thompson

Mâncarea preferată a multor americani nu a tentat-o niciodată pe actrița Tessa Thompson: “Nu am mâncat în viața mea hamburger. Mănânc alte chestii, doar că niciodată hamburger”, spune actrița în vârstă de 39 de ani.

Și, ca șocul să fie și mai mare, aceasta a spus că de abia de curând a mâncat ou pentru prima oară “Nu mâncasem până acum. Nu mi se par grozave”, a spus Tessa. Deși reporterul care i-a luat interviul a încercat să o convingă că-s mai multe feluri de a prepara ouăle și poate că îi vor plăcea până la urmă, aceasta nu s-a lăsat înduplecată :)

Tessa Thompson, care a apărut în Thor: Love and Thunder anul trecut, a impresionat cu silueta sa la petrecerea Vanity Fair. Actrița a purtat o rochie îndrăzneață Moschino cu bustul acoperit de un sutien în formă de trandafir.

Tessa este o fashionista desăvârșită, impresionând cu outfiturile sale pe covorul roșu. La ediția de anul trecut a MET Gala a fost una dintre cele mai admirate vedete, într-o vaporoasă rochie roz.

  • Actrița care nu a mâncat în viața ei un hamburger și care de curând a încercat ouă: “Nu mi se par grozave!”

related posts

Modifică setările cookies