Actrița Elena Lenina a mai bifat încă o apariție senzațională la Cannes. Pentru ea a devenit o tradiție să-și etaleze coafurile ciudate la Festivalul de Film


Rusoaica Elena Lenina este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice pe covorul roșu de la Cannes. Anul acesta, actrița s-a remarcat cu 4 ținute și coafuri spectaculoase.


Mulți dintre cei care o văd pentru prima dată ar putea crede că actrița a confundat Festivalul de la Cannes cu Met Gala. În realitate, fotografii și jurnaliștii sunt deja familiarizați cu aparițiile ei, pregătite cu meticulozitate, pentru celebrul festival din Franța.

În ziua deschiderii, rusoaica a pășit pe covorul roșu într-o rochie roz, cu volănașe, care părea de epocă.

În cea de-a doua zi a festivalului, când s-a prezentat la proiecția filmului „Furiosa: A Mad Max Saga", Elena Lenina purtat un costum suprarealist, iar coafura, în formă de con, a fost la fel de bizară. Actrița îi mulțumește hair stylistului de origine armeană Sedrak Ghambaryan, care s-a ocupat de look-urile ei.

În data de 16 mai, Elena s-a prezentat cu alt coc, în formă de floare, și a purtat o rochie lungă, în alb și mov.

Pe 17 mai, la proiecția filmului "Kinds Of Kindness", a purtat o rochie roșie. Coafura a reprezentat mai multe bucle și împletituri strânse într-un coc. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

  • Actrița Elena Lenina a mai bifat încă o apariție senzațională la Cannes. Pentru ea a devenit o tradiție să-și etaleze coafurile ciudate la Festivalul de Film

related posts

Modifică setările cookies