Actrița Jennifer Grey, fostă iubită a lui Johnny Depp, declarații suprinzătoare: “Mă întristează”


Puțini știu că Jennifer Grey, celebră pentru rolul lui Baby din Dirty Dancing, s-a iubit cu Johnny Depp. Actorul a cerut-o de nevastă după doar două săptămâni de relație, în 1989.


Recent, actrița a avut o intervenție prin Skype în emisiunea “The Tamron Hall Show”, acolo și-a promovat cartea “Out of corner”. Prezentatoarea a întrebat-o ce părere are despre procesul în care este implicat fostul ei logodnic. 

Jennifer Grey și Johnny Depp, fotografiați în 1989 (FOTO: Getty Images)

Johnny Depp a dat-o în judecată pentru defăimare pe fosta lui soție, actrița Amber Heard, și îi cere daune de 50 de milioane de dolari. În timpul procesului au ieșit la suprafață detalii șocante despre căsnicia celor doi. 

Jennifer Grey și Patrick Swayze, partenerul ei din Darty Dancing (FOTO: Getty Images)

Procesul celor doi este transmis live, astfel că oricine își dorește poate avea acces la mărturiilor actorilor. 

Jennifer Grey a mărturisit că nu s-a uitat la proces, însă inevitabil au ajuns la ea filmulețe cu Johnny din sala de judecată.

“Nu m-am uitat deloc. Nici măcar nu știu cum să fac asta, nu știu cum să ajung pe Court TV (n.red postul care transmite procesul lui Johnny Depp). Dar în clipurile care au ajuns la mine sau de la știri, nu am recunoscut acea persoană. Nu are nimic în comun cu omul pe care l-am cunoscut eu și asta mă întristează. Nu înțeleg ce se întâmplă și vreau doar ca toată lumea să fie bine”, a declarat Jennifer Grey, potrivit Ew.com

Fotografii: Getty Images
 
  • Actrița Jennifer Grey, fostă iubită a lui Johnny Depp, declarații suprinzătoare: “Mă întristează”

related posts

Modifică setările cookies