Actrița Pinar Deniz, cunoscută pentru rolul avocatei Ceylin în serialul „Secrete de familie” este îndrăgostit lulea de Kaan Yıldırım. Familia lui este printre cele mai bogate din Turcia


Pinar Deniz a devenit cunoscută în lumea odată cu rolul avocatei Ceylin în serialul „Secrete de familie”, unde joacă alături de Kaan Urgancıoğlu. Odată cu celebritatea, viața ei personală a stârnit curiozitatea fanilor. Mulți se întreabă cine este iubitul ei.


Povestea de dragoste dintre avocata Ceylin și procurorul Ilgaz Kaya, în „ Secrete de familie„ (Yargi) a cucerit telespectatorii din România. Serialul turcesc a înregistrat cifre de audiență impresionante în peste 25 de țări.

Și în viața reală, actrița Pinar Deniz trăiește o poveste de dragoste, demna de o telenovelă, alaturi de Kaan Yıldırım, actor și unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia. El provine dintr-o familie foarte înstărită; tatăl lui fiind patronul unei companii farmaceutice.

Deniz se înțelege foarte bine cu sora lui Kaan, talentata pictoriță Nilüfer Yıldırım. Cei trei au petrecut zile minunate la mare, anul trecut, bucurându-se de soare și distracție într-un trio de neuitat, scrie ciao.ro.

Cine este Kaan Yildirim

Kaan Yıldırım s-a născut pe 24 decembrie 1986 la Istanbul. A absolvit Facultatea de Marketing la Brunel University London, Anglia. A studiat actoria la Academia de Științe ale Comunicării Bașkent. Și-a început cariera de actor interpretând personajul lui Kadir în serialul TV Lost. Cu toate acestea, Yıldırım a avut succes cu serialul TV „Ulan İstanbul”, cu Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu. În 2015, a interpretat personajul lui Batu Değirmenci în Adı Mutluluk, un serial de vară cu Ezgi Eyüboğlu. S-a căsătorit cu Ezgi Eyüboğlu pe 14 mai 2016, iar peste trei ani a divorțat.

Kaan Yıldırım este foarte romantic în exprimarea sentimentelor față de iubita lui. Pe contul său de socializare, el a scris: „Îmi ești predestinată, ești comoara neprețuită din viața mea.” Cu aproape jumătate de milion de like-uri din partea urmăritorilor, este clar că această pereche atrage simpatia tuturor!

Sursă foto: Instagram/ Pinar Deniz

  • Actrița Pinar Deniz, cunoscută pentru rolul avocatei Ceylin în serialul „Secrete de familie” este îndrăgostit lulea de Kaan Yıldırım. Familia lui este printre cele mai bogate din Turcia

related posts

Modifică setările cookies