Actrița și modelul Paulina Porizkova, goală pe coperta Vogue. Incredibil cum arată la 56 de ani


Paulina Porizkova a stârnit valuri de reacții pozitive în mediul online, după ce a postat pe Instagram o fotografie de la cea mai recentă ședință foto. Modelul a marcat astfel 40 de ani de la prima sa copertă Vogue. 


Dacă la 16 ani avea chipul pe coperta prestigioasei reviste, azi, la 56 de ani, Paulina Porizkova a pozat nud. Cehoaica a devenit la 18 ani prima femeie din Europa Centrală care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated.

Model, actriță și scriitoare, Paulina apare pe coperta Vogue, din Cehia, îmbrăcată doar cu un body din plasă, care lasă totul la vedere. Cu o înălțime de 1,80 m și un trup fără cusur, Paulina arată senzațional. Modelul pare să fi găsit elixirul tinereții, iar colegele de breaslă s-au înghesuit s-o felicite pe Instagram pentru felul în care arată. Printre ele se numără modele ca Eva Herzigova, Elle Macpherson, Helena Christensen sau cântăreața Thalia. 

„Exact la 40 de ani distanță de la prima mea coperta Vogue (Germania), pe vremea când aveam 16 ani, vă ofer una nouă. Nud, la 56 de ani, pentru Vogue (Cehia)”, a scris modelul pe Instagram. 

Postarea vine la scurt timp după ce a fost criticată pentru pozele în lenjerie intimă pe care le postează pe Instagram. 

„Când aveam 20 de ani, toată lumea se bucura să mă vadă în lenjerie. Câștigam mulți bani și oamenii mă iubeau. Cred că arăt în continuare bine și la 50 de ani în lenjerie intimă, însă reacțiile sunt diferite”, a spus Paulina într-o intervenție în emisiunea The Tamron Hall Show, potrivit Page Six

Fotografii: Getty Images/ Instagram Paulina Porizkova

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și Video: Noile efecte de pe Tik Tok

 

  • Actrița și modelul Paulina Porizkova, goală pe coperta Vogue. Incredibil cum arată la 56 de ani

related posts

Modifică setările cookies