Adda, fotografie emoționantă alături de mamă! Cât de bine seamănă cu cea care i-a dat viață


Adda și-a sărbătorit mama, prilej cu care a postat câteva fotografii cu cea care i-a dat viață, dar și un mesaj emoționant. 


Artista și-a luat fanii prin suprindere după ce a publicat pe contul de Instagram două fotografii cu mama ei. Gianina Moldovan a împlinit 51 de ani. 

“La multi ani, mama mea frumoasă! Te iubim!'”, a scris Adda pe Instagram, acolo unde are peste 760.000 de fani. Adda a moștenit trăsăturile fizice ale mamei, iar cele două par mai degrabă surori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. “La mulți ani! Să fie sănătoasă și să o faci și mai mândră, Adda!”, “Băgam mâna în foc că este sora!! La mulți ani cu multă sănătate! Fericire, iubire și împlinire”, sunt câteva dintre urările postate de fanii cântăreței. 

Anul trecut, când a împlinit 50 de ani, mama Addei și-a făcut primul tatuaj din viața ei. Chiar fiica ei a dus-o la salonul de tatuaje. 

“La 18 ani, când mi-am facut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o săptămână, mama da, dar puțin. Când mi l-am făcut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! Apoi le-am făcut pe următoarele și mi-au spus că sunt frumoase și că vor și ei, dar n-au curaj. Mă bucur că au înțeles că tatuajul, dacă te reprezintă și are mesaj și substrat, înseamnă artă! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama în care îmi arăta modele de tatuaje și mi-a zis că și-ar dori ca la 50 de ani să își facă unul. Așa că, i-am făcut surpriză!”, a scris atunci Adda pe contul de socializare.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

  • Adda, fotografie emoționantă alături de mamă! Cât de bine seamănă cu cea care i-a dat viață

related posts

Modifică setările cookies