Adela Popescu, dezvăluiri sincere: "Mamei, în primele trei zile, i-a albit tot capul. Era straniu."


Adela Popescu are o familie extraordinară alături de Radu Vâlcan, dar are ca model familia copilăriei ei - mai ales în condițiile în care este foarte atașată de părinții ei. 


Vedeta publică des poze cu mama și cu tatăl ei și chiar a scris pe Instagram, alături de o poza cu mama ei:
 
"Până acum doar simțeam, acum și înțeleg. Îți simt iubirea în fiecare cuvânt pe care li-l adresez copiilor mei. În fiecare moment când respir în loc să tip. În fiecare mângâiere pe creștetul lor. M-ai crescut cu atât de multă dragoste și răbdare încât nu e de mirare că te iubesc așa de mult. Căci ce dai, aia primești."

Vezi mai multe în Galeria Foto
 
Potrivit cancan.ro, unul dintre cele mai grele momente pentru familia ei - și implicit pentru mama ei, a fost cel în care, în copilărie, fratele Adelei a avut un accident la săniuș. A făcut hemoragie și a stat o lună în comă. Mama Adelei a trecut prin momente cumplite, iar în primele trei zile a albit. Pentru Substanțial, Adela povestea:
 
„Fratele meu mijlociu avea 9 ani, a avut un accident de săniuță. A făcut o hemoragie internă foarte puternică. Pe vremea aceea, era foarte greu să ai acces la sistemul medical de calitate. O lună de zile a stat în comă. Mamei, în primele trei zile, i-a albit tot capul. Era straniu."
 
Vezi mai multe în Galeria Foto

FOTO: INSTAGRAM ADELA POPESCU 

Vezi și:

  • Adela Popescu, dezvăluiri sincere: Mamei, în primele trei zile, i-a albit tot capul. Era straniu.

related posts

Modifică setările cookies