Adela Popescu, mărturisiri despre viața de mămică: „Ridic tonul deseori la copii. Alexandru mi-a zis să nu-i mai cert din cauza supărărilor mele!”


Adela Popescu are trei comori acasă și își crește băieții după principii de viață sănătoase, iar pentru ea cei 7 ani de acasă sunt cu adevărat esențiali.

Tag-uri:

În timpul unui interviu acordat emisiunii Monden Alert, de la Metropola TV, Adela Popescu a vorbit despre viața de mămică cu trei băieți, dar și despre motivul pentru care a apelat la terapie.

Vedeta a mărturisit că uneori este nevoită să ridice tonul la ei pentru că altfel nu îi poate stăpâni.

„Încerc să nu-i cert fără motiv mai ales după ce Alexadru mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Am înțeles exact ce a vrut să spună. Se întâmplă să-ți cerți copiii pentru că tu ești cumva încărcat de foarte multe lucruri si la un moment dat izbucnești. Pe de altă parte, uneori, nu se poate fără ton ridicat. Suntem prea mulți în casă și nu mă aud. Ridic tonul destul de des la ei pentru că deseori nu reacționează, se joacă, aleargă, și este nevoie”, a declarat Adela Popescu. 

Artista nu s-a ferit să recunoască faptul că, la un moment dat, mânată fiind de nevoi punctuale a mers la terapie cu deschidere și încredere.

„Eu am făcut punctual terapie pentru niște probleme pe care le aveam, a fost o perioadă cu anxietăți, insomnii și m-a ajutat foarte mult. Așa, de întreținere nu merg, poate ar trebui, dar nu reușesc. Pe de altă parte, mi-am găsit, am reușit să identific în viața mea activități care mă echilibrează. Aș putea să enumăr aici somnul, un somn la prânz face minuni pentru mine, apoi îmi place să stau în singurătate, o oră, două îmi place să stau singură. Slavă Domnului avem șansa să călătorim destul de mult și în destinații care ne plac, iar lucrul acesta iarăși mă încarcă enorm. De asemenea, îmi place că ai mei copii merg la studii și stau la studii până la 4. Să le dea Dumnezeu sănătate cadrelor didactice care îi țin acolo și avem și noi timp să rezolvăm celelalte lucruri”,
a conchis Adela Popescu pentru Metropola TV.

Interviul complet cu Adela Popescu poate fi urmărit AICI.

Fotografii: Instagram

 

  • Adela Popescu, mărturisiri despre viața de mămică: „Ridic tonul deseori la copii. Alexandru mi-a zis să nu-i mai cert din cauza supărărilor mele!”

related posts

Modifică setările cookies