Adelina Pestrițu s-a remarcat prin eleganță și glam la un eveniment. Apariția care i-a făcut pe fani să exclame: „Cea mai frumoasă femeie din România!”


Adelina Pestrițu a fost în centrul atenției la cel mai recent eveniment la care a fost invitată. Influencerul cu peste 1,8 milioane de urmăritori s-a remarcat prin glam și eleganță la evenimentul de modă care a avut un dress code impus. 


Bruneta a făcut furori cu ținuta aleasă, iar fanii nu au mai contenit cu laudele.

„Glam White Sparling” a fost dress code-ul de la evenimentul la care un brand românesc și-a prezentat noua colecție de rochii, iar Adelina și-a făcut apariția într-un deux-piece de un alb imaculat și o pălărie cu boruri largi. Accesoriile au scos ținuta din anonimat și au transformat-o pe Adelina într-o adevărată divă. 

Creatoarea de conținut a purtat mănuși din voal cu pietricele aurii, care se asortau cu partea accesorizată a pantalonilor. Cu un machiaj glam, părul prins și bijuterii aurii, Adelina a arătat impecabil.

Imaginile postate de brunetă au adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii în care urmăritorii au felicitat-o pentru alegerea vestimentară. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

„Mă gândesc de unde le scoți sau gândești așa ținute?”;

„Mereu la înălțime, Ade! Strălucești de frumusețe și împlinire!”;

„Doamneeee cum e ținuta asta.... superbaaaa”;

„Nu există mai frumos de atât!”;

„Wow! Spectacular! Ești top! De vis ținuta asta!”;

„Du-te, tu femeie! N-ai cum!!!! Gorgeous”;

„Câtă finețe!”

„Imi plac mult imaginația, simțul modei și estetic, stilul unic si deosebit. Te apreciez mult, Adelina!”

„Woww, fără să exagerez, ești eleganța întruchipată!”

„Eleganță, rafinament, stil, atitudine….ești ce trebuie!Bravo!

„Cea mai frumoasă femeie din România”, i-au scris urmăritorii pe Instagram.

Adelina a renunțat la implanturile mamare

În urmă cu două luni, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a renunțat la implanturile mamare și a vorbit și despre motivul care a făcut-o să ia această decizie.

„Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”, a precizat ea. 

Fotografii: Instagram

  • Adelina Pestrițu s-a remarcat prin eleganță și glam la un eveniment. Apariția care i-a făcut pe fani să exclame: „Cea mai frumoasă femeie din România!”

related posts

Modifică setările cookies