”Adevăratul Tarzan”. Un bărbat a trăit 41 de ani în junglă: ”Habar n-avea că există și femei pe lumea asta”


Ho Van Lang (49 de ani) a trăit în jungla vietnameză alături de tatăl și de fratele lui și, majoritatea vieții sale, nu a știut de existența femeilor. 

Tag-uri: #Tarzan #jungla

În timpul războiului din Vietnam, în 1972, tatăl Van Ho Thanh a părăsit civilizația și a plecat în junglă alături de cei doi fii ai săi, după ce bombele americanilor i-au ucis soția și alți doi copii.

Cât timp au trăit în junglă, cei trei au văzut doar cinci oameni de-a lungul a 40 de ani - și au fugit de aceștia de fiecare dată. 

Acum opt ani, cei trei au fost ”salvați” de viața lor izolată și aduși într-un sat în care trăiesc și femei. Aparent, tatăl lui Ho Van Land nu i-a explicat niciodată existența acestora.

 

Alvaro Cerezo, cel care a descoperit familia, a vorbit pentru  news.com.au: ”De fiecare dată când vedeau oameni, fugeau. Cel mai surprinzător este că azi, în ciuda faptului că poate deosebi femeile de bărbați, el nu știe care sunt diferențele esențiale între ele și ei”.

Pot confirma că Lang nu a avut niciodată un minimum de dorință sexuală și că instinctul său de reproducere nu și-a arătat fața în niciuna dintre forme”.

Conform  Docastaway, Lang este adeptul vânătorii care sursă de hrană. Dieta sa include fructe, miere, carne de maimuță, de șapte, șopârlă și broască - și, aparent, partea sa favorită de la șobolan este capul. 

Fratele său îl descrie drept ”un bebeluș în corp de bărbat”. ”Lang nu înțelege cele mai simple concepte sociale. Și-a petrecut toată viața în junglă. Este doar un copil. Mulți oameni știu ce e bun și rău în viață, el nu înțelege diferența”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies