Adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția interpretului a spus totul


Soția îndrăgitului interpret de muzică populară Benone Sinulescu a dat detalii despre starea de sănătate a acestuia. Elena Sinulescu a ieșit public pentru a risipi unele zvonuri lansate în ultimele zile.


Benone Sinulescu are probleme de sănătate, confirmate de soția acestuia, Elena Sinulescu. Însă, femeia a explicat că soțul ei nu a fost găsit inconștient în casă, așa cum greșit s-a scris în presă. În realitate, artistul a căzut de pe picioare, în locuința lor din Bârzava, și a fost mereu conștient.  

Femeia, care îi este alături lui Benone Sinulescu de peste 40 de ani, a dezvăluit că artistul a fost transportat cu ambulanța la un spital privat, unde a primit tratament de spcialitate.

Starea lui de sănătate s-a agravat sâmbătă, 10 iulie, și a fost consultat la Spitalul Județean Arad.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat (…) În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și, în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe Nea Beni”, a scris Elena Sinulescu pe o rețea de socializare.

Elena Sinulescu dezvăluie că persoana care a răspândit informații false în legătură cu starea de sănătate a soțului ei nu mai este de mult timp în cercul lui de prieteni. 

Se dovedește că Beni, pe bună dreptate, nu îl consideră o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta”, a mai spus soția lui Benone Sinulescu.

Reacția fostului impresar al lui Benone Sinulescu

Ionuț Pavel a fost invitatul lui Cătălin Măruță în emisiunea La Măruță, unde i-a dat o replică soției interpretului. Totodată, fostul impresar al lui Nea Beni a venit cu informații noi despre starea sa de sănătate.

Pot să-ți dau o veste bună și o veste proastă. Vestea bună este că viața lui Benone Sinulescu a fost salvată, vestea proastă e că am ajuns să discutăm cu domnul Arafat, care s-a pus la dispoziția noastră și a încercat să ne ajute cu mai mulți specialiști din România. Cea mai mare problemă este că o arteră care hrănește creierul e astupată în proporție de 80% și o arteră e aproape astupată.

El trebuie operta de urgență, numai că se încearcă, de 24 de ore, aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar soția dânsului se opune. Este a doua oară când dânsa se pune paravan la starea de sănătate a maestrului și nu știu ce să cred”, a spun Pavel în emisiune.

Vezi toată declarația lui mai jos!

Interpretul are o afecțiune cronică, pentru care a fost consultat și tratat la o clinică de specialitate din Timișoara în urmă cu câteva săptămâni.

Fotografii: Agerpres/Facebook

  • Adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția interpretului a spus totul

related posts

Modifică setările cookies