Adrian Minune a anunțat când se va retrage din muzică: „Vreau să mă bucur de gagicile mele”


Adrian Minune a anunțat când va înceta să cânte, dar și care este motivul pentru care a luat această decizie.


Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie absolut superbă. Artistul a anunțat recent când se va retrage din industria muzicală, dar și care este motivul pentru care a luat această hotărâre. Se pare că fanii nu se vor mai bucura mult timp de concertele interpretului de manele.

Adrian Minune a declarat că în anul 2024 va renunța complet la cariera sa de artist. Motivul pentru care a luat această hotărâre este strict legat de familie. Atunci, el va împlini 50 de ani, și își dorește să petreacă timpul alături de persoanele importante din viața lui.

”În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele... '', a anunțat Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Arhivă, Facebook/Adrian Minune

  • Adrian Minune a anunțat când se va retrage din muzică: „Vreau să mă bucur de gagicile mele”

related posts

Modifică setările cookies