Adrian Minune, fotografie rară alături de mama sa! Cum arată femeia care i-a dat viață


Pe Adrian Minune îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama sa, Florența Simionescu. De curând, cei doi s-au fotografiat împreună, după o lungă perioadă în care femeia a stat departe de lumea mondenă.

Tag-uri: #Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, dar foarte puține sunt persoanele care știu cum arată mama sa. În ciuda faptului că fiul său este recunoscut de toată lumea, Florența Simionescu a ales să stea departe de luminile reflectoarelor, și a reușit cu brio până acum. 

Fiul său a ales, de asemenea, să păstreze discreția în privința celor din familia sa, dar de data aceasta a „scăpat” în mediul online o imagine rară alături de femeia care i-a dat viață, iar fanii lui au reacționat imediat. Postarea a strâns sute de aprecieri și comentarii. (Vezi în galeria de mai sus cum arată mama lui Adrian Minune).

Adrian Simionescu și soția lui, Cati, poveste de dragoste de 31 de ani

La data  de 24 septembrie 2023, Adrian Minune va împlini 49 de ani. Artistul a menționat că la anul viitor, după împlinirea vârstei de 50 de ani, vrea să petreacă mai mult timp cu soția lui. Cei doi sunt împreună de 31 de ani, iar căsătoriți civil sunt de 17 ani. 

„Indiferent ce a făcut în viața lui, eu am fost mereu în inima lui și în mintea lui în fiecare secundă”, a spus Cati Simionescu despre soțul ei în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

Foto: Instagram

  • Adrian Minune, fotografie rară alături de mama sa! Cum arată femeia care i-a dat viață

related posts

Modifică setările cookies