Adrian Nartea, planuri pentru botezul fiicei lui. Când va avea loc evenimentul


În luna martie a acestui an, Alina Ferinceac, soția lui Adi Nartea, a adus pe lumea cea de-a două fetiță, pe care au numit-o Petra. 


La două luni de când a venit pe lume micuța Petra, Adrian Nartea și soția lui se pregătesc să organizeze botezul fetiței. „Când vine vara, căldura, vrem să organizăm botezul Petrei, în aceeași formulă în care i-am făcut și Marei, adică la cei mai buni prieteni ai noștri, la Manasia. Chiar dacă este puțin mai departe de București, ne ducem acolo cu familia, cu prietenii, este un loc superb, de basm. Abia așteptăm momentul, deja totul este discutat, planificat”, a declarat actorul din Vlad pentru tvmania.ro.

Adrian Nartea și Alina Ferinceac mai au o fetiță mai mare, pe Mara, în vârstă de aproape 5 ani. “Mara a înțeles și vrea să ajute foarte mult. Vrea să ne ajute pe toți foarte mult. Uneori este exagerată în ajutor, dar o face din dorința de a fi prezentă. I-am zis că o să facem o echipă cu toții, să o creștem împreună pe Petra și este foarte ok. Este atât de docilă și înțelegătoare…o ia pe Petra în brațe. Sunt lucruri foarte frumoase până în momentul în care o să înceapă să devină geloasă. Că ne așteptăm și la asta”, declara Adi Nartea cu ceva timp în urmă, în emisiunea Vorbește lumea. 

Sursă foto: Instagram Adi Nartea
 
  • Adrian Nartea, planuri pentru botezul fiicei lui. Când va avea loc evenimentul

related posts

Modifică setările cookies