Adrian Sînă a rămas fără o sumă de bani destul de mare, în urmă cu puțin timp și le-a cerut ajutorul internauților. Acesta a mărturisit că nu a fost ajutat de persoanele care ar fi trebuit să facă acest lucru și vrea să rezolve problema.

Adrian Sînă a rămas fără o sumă mare de bani

Artistul a mărturisit că totul a început când a vrut să cumpere ceva de pe unele site-uri ce par a fi din Statele Unite ale Americii. Acesta a avut cinci tranzacții reușite și două refuzate și, ulterior, a avut parte de o surpriză neplăcută.

Soțul Ancăi Serea a rămas fără 1.250 de dolari americani și ce i-a ridicat unele semne de întrebare a fost faptul că nu a avut nevoie de 3DS, fiind o măsură extra de securitate, atunci când vine vorba de tranzacțiile efectuate online.

„Tocmai am fost prădat de vreo 1250 usd de pe card, în 7 tranzacții - 5 reușite, 2 refuzate. Companiile par din USA. Ciudat, că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți?... doamna din Call Center nu prea m-a ajutat... Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul, au reușit aceste tranzacții”, a scris acesta, în mediul online.

Adrian Sînă, acuzat că a luat banii, dar nu a mai cântat

În urmă cu doar câteva luni, o mireasă l-a acuzat pe Adrian Sînă, la un post de televiziune, că, deși au încheiat un contract și aceasta a plătit-o, artistul nu a venit să mai cânte. Femeia susține că a anunțat-o cu doar nouă zile înainte că nu mai poate veni și ar fi mințit în legătură cu motivele anulării evenimentului.

„Am încheiat un contract cu Adi Sînă în luna februarie. Înainte cu nouă zile ne-a anunțat că nu mai poate onora contractul, deoarece are o urgență medicală cu soția lui și trebuie să plece în America. După care, noi să aflăm că, de fapt, el avea un alt eveniment. Respectiv soția lui era la ședințe foto. Pe noi ne-a lăsat amanet cu nouă zile înainte de nuntă”, au fost acuzațiile femeii.

 

Sursa foto: Instagram