Adrian Sînă, prima reacție după ce o mireasă l-a acuzat că i-a dat țeapă: „Mi-am cerut scuze”


Recent, o tânără viitoare mireasă a izbucnit în mediul online, acuzându-l pe Adi Sînă că i-a dat țeapă. Artistul a comentat subiectul, iar adevărul a ieșit abia acum la iveală. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!


O tânără din Dej și-a distribuit în mediul online pățania cu Adi Sînă, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. Acesta a stabilit, cu viitorii miri, să cânte la nunta lor, însă artistul a anulat totul cu doar câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Dezamăgită și furioasă, femeia a publicat un mesaj revoltător pe rețelele de socializare, mai ales că Adi Sînă ar fi ales să cânte, în schimb, în aceeași perioadă, la un alt eveniment.

„Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj. Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele. Primesc foarte mule cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate.

Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor, le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat, le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă, dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp”, a cdeclarat Adrian Sînă pentru Unica.ro.

Foto: Instagram

  • Adrian Sînă, prima reacție după ce o mireasă l-a acuzat că i-a dat țeapă: „Mi-am cerut scuze”

related posts

Modifică setările cookies