Adriana Bahmuțeanu, una dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul autohton, a făcut dezvăluiri halucinante din mariajul cu fostul său soț, Cosmin Bahmuța. În urmă cu mulți ani, vedeta a fost amenințată cu moartea de bărbat, de față aflându-se atunci și Ana Bahmuțan, femeia care s-a măritat cu Cosmin Bahmuțan după divorțul de fosta prezentatoare TV.

„Primul meu soț era o persoană dificilă din toate punctele de vedere, de asta ne-am despărțit. În perioada aia mă urmărea, eram o femeie singură, mă șantaja, mă amenința, mă trezeam cu el la ușă. Sub aceste amenințări am reacționat la impuls, ca să îmi salvez propria piele și nu m-a interesat ce las în spate. În limbajul corporal se vedea că vreau să plec, să scap de el. Eram efectiv terorizată de această persoană. Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice. Preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună (...)”, a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni online.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a spus că fostul său soț devenise atât de gelos încât nu o lăsa să se ducă la muncă și o urmărea constant, până când vedeta nu a mai suportat și a decis să pună capăt relației toxice.

„După un an și jumătate a devenit gelos, nu mă lăsa să mă duc la job, mă urmărea tot timpul. Mi-a făcut numai lucruri nasoale, nu a fost o căsnicie fericită, drept urmare, la 23 de ani, am pus punct, am fugit la o prietenă, care lucra la Guvern, am stat la ea două luni. După două luni m-a sunat și mi-a zis că nu-mi face nimic, să mă duc să-mi iau hainele și să păstrăm o relație bună, primise citația de la tribunal.

Și m-am dus cu prietena mea și doi SPP-iști de la Guvern, mi-era frică să mă duc singură. I-a rugat pe ei să rămână în sufragerie, că vrea să-mi spună două vorbe în cealaltă cameră. Și acolo a scos un pistol și a zis că 'ori te împușc, ori ne împăcăm'. Am înghețat prima dată, după care am zis ok, eu mă duc la doi metri sub pământ și tu la pușcărie. I-am zis că eu nu mă mai împac”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook