Adriana Bahmuțeanu, decisă să rămână însărcinată din nou, la 48 de ani. Ce spun medicii


Adriana Bahmuțeanu are planuri mari de viitor. Urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, George Restivan, și își dorește să aducă pe lume încă un copil.


Deși are 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu s-a decis, vrea să rămână însărcinată cu cel cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire. În acest sens, vedeta a mers la medic pentru a afla dacă vârsta îi permite să aducă pe lume încă un copil.

Potrivit Viva!, Adriana Bahmuțeanu își dorește mult să fie însărcinată la nunta cu George Resitvan, românul care s-a mutat din America din dragoste pentru ea. Pentru a se asigura că acest lucru este posibil, a făcut o vizita doctorului și, spre norocul sau, medicul i-a confirmat că are toate șansele să rămână însărcinată.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum", a declarat logodnicul Adrianei.

În ceea ce privește nunta, cuplul se afla încă în căutarea localului potrivit. Deși nu au stabilit încă data nunții, Adriana Bahmuțeanu este pozitivă că se vor căsători undeva la începutul anului viitor.

„Ne căutăm local să ne organizăm nunta, am fost și urmează să mai mergem să vedem câteva locuri, să vedem ce alegem. N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum vă fi după Anul Nou", a spus Adriana Bahmuțeanu.

Chiar dacă data nu a fost stabilită, Adriana și George și-au ales deja nașii de nunta, care vor fi mai mulți la număr, printre care și Carmen Hara, cea care le-a făcut cunoștiință.

„În primul rând, o să fie doamna Carmen Harra. Nașii vor fi familia Ghilă, care au fost la cununia noastră la biserică, prietenii noștri, și Anamaria Prodan, care deja ne-a și oferit luna de miere la Dubai", a dezvăluit logodnicul vedetei.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

  • Adriana Bahmuțeanu, decisă să rămână însărcinată din nou, la 48 de ani. Ce spun medicii

related posts

Modifică setările cookies