Adriana Bahmuțeanu nu mai face nuntă cu George Restivan! Planurile, anulate pe ultima sută de metri: „ M-am săturat!”


Adriana Bahmuțeanu și partenerul său, George Restivan, nu mai fac nunta anul acesta. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de vedetă în urmă cu scurt timp, iar fanii au tras imediat concluziile! Sunt probleme în Paradis!


La începutul anului, iubitul american al vedetei anunța că a cerut-o în căsătorie și că marele eveniment a fost planificat pentru luna iunie, anul acesta. Se pare că lucrurile s-au schimbat între timp, s-au răzgândit și au lansat în spațiul public o veste total neașteptată - nunta a fost amânată.

Unul dintre principalele motive pentru care data nu a rămas aceeași este că Adriana și George își doresc ca la marele eveniment să fie prezente cât mai multe persoane din diverse colțuri ale lumii. Cum acest lucru este aproape imposibil, cei doi au decis să facă nunta în toamna acestui an.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem.

Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa și, ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!, au declarat cei doi pentru click.ro.

Sursă foto: Facebook/Adriana Bahmuțeanu

  • Adriana Bahmuțeanu nu mai face nuntă cu George Restivan! Planurile, anulate pe ultima sută de metri: „ M-am săturat!”

related posts

Modifică setările cookies