Adriana Bahmuțeanu s-a cununat religios cu George Restivan, în Ucraina. De ce a ales acest loc


Adriana Bahmuțeanu a mers tocmai în Ucraina pentru a se cununa religios cu iubitul ei, George Restivan. Prezentatoarea TV a explicat de ce a ales o mănăstire din țara vecină.


După cinci mariaje și tot atâtea divorțuri cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a spus din nou „Da”, la Mănăstirea Bănceni, situată în Ucraina, la câțiva km de granița cu România. Prezentatoarea TV a explicat de ce a ales acest loc pentru jurămintele de credință.

Ce-a unit Dumnezeu, omul să nu despartă!!!! Suntem fericiți si bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divină pentru căsătoria noastra!!!

Am ales Mănăstirea Bănceni din Ținutul Herței, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Vedeta a explicat că va urma și o nuntă mare, cu invitați de soi, însă s-au grăbit să-și unească destinele în fața Divinității dintr-un motiv ușor de înțeles.

Am dorit, în primul rând, ca Dumnezeu să binecuvânteze legatura noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat”, a mai scris Adriana Bahmuțeanu. Cei doi au purtat haine populare românești la slujba de la biserică.

 

În luna iulie a anului trecut, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au mai cununat religios o dată, de data aceasta în România. Vedeta este decisă să facă un copil cu noul ei soț, iar vârsta nu ar fi un impediment.

Actualul ei soț este un antreprenor din domeniul imobiliarelor care a activat mulți ani peste Ocean. George Restivan a mai fost căsătorit și are un băiat și o fată.

Fotografii: @adriana_bahmuteanu_official

Vezi și VIDEO:

  • Adriana Bahmuțeanu s-a cununat religios cu George Restivan, în Ucraina. De ce a ales acest loc

related posts

Modifică setările cookies