Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cine e George, bărbatul care o face fericită


Adriana Bahmuțeanu e în culmea fericirii! Fosta prezentatoare TV și-a găsit liniștea în brațele lui George Steven, un român care locuiește în California de mai bine de 20 de ani.  


Cei doi s-au căsătorit religios, iar vedeta a postat un filmuleț pe contul de Facebook, unde a împărtășit vestea cu urmăritorii ei. 

“Vă mulțumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susținere și încurajări!!! Este minunată fericirea pe care o trăim și pe care o construim în fiecare zi, în așa fel încât să dureze!!! Le mulțumesc nașilor noștri Anamaria și Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susținut și copiilor noștri care au primit cu surpriză și încântare această veste!!! Să dea Dumnezeu să creștem în iubire și armonie și să fim fericiți!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu. 

Adriana și George s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au decis să-și unească destinele la scurt timp. 

Vedeta este cunoscută pentru relația tumultoasă pe care a avut-o cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Cei doi s-au căsătorit de cinci ori și au divorțat tot de atâtea ori. 

Ultimul divorț a avut loc în primăvara anului 2015 și a fost unul cu scandal. Cei doi au doi fii: Eduard și Maximus. 

Noul partener al Adrianei locuiește în California și lucrează în imobiliare, potrivit România TV. El a mai fost căsătorit, însă soția sa a murit la scurt timp după ce a născut primul copil al cuplului. 

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO: Pregătește-te pentru o comedie blană într-o junglă urbană. La Oraș – în curând și exclusiv pe VOYO!

 

 

 

  • Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cine e George, bărbatul care o face fericită

related posts

Modifică setările cookies