Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, împreună la medicul estetician! La ce intervenție au apelat cei doi


Adriana Bahmuțeanu și George Restivan se pregătesc intens de nuntă! Își doresc să arate impecabil în ziua cea mare, așa că au decis să apeleze și la medicul estetician pentru mici intervenții chirurgicale la nivelul feței.


Ziua cea mare se apropie cu pași repezi, iar Adriana Bahmuțeanu și soțul său nu pierd deloc vremea! Pentru a se asigura că la marele eveniment vor avea o apariție impecabilă, cei doi au decis să apeleze la medicul estetician. 

Vedeta a făcut anunțul pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărită în număr foarte mare. Se pare că atât ea, cât și partenerul său de viață au hotărât să își facă o blefaroplastie, intervenție la nivelul feței pentru ridicarea pleoapelor.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație...de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, sa vă corectați împreună micile defecte și să vă îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

  • Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, împreună la medicul estetician! La ce intervenție au apelat cei doi

related posts

Modifică setările cookies