Alex Bodi, cel mai mândru tată! Ce domnișoară frumoasă a devenit fiica lui din Spania


Înainte de a deveni soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit cu Raluca Alexandra, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată după ce a apărut pe lume micuța Chaqueline

 


Dintr-o altă relație cu Iulia Sălăgean mai are o fiică pe nume Selena. Cele două fete locuiesc în  străinătate, dar Alex Bodi păstrează legătura cu ambele. De curând, Alex Bodi a pus pe Instagram poze cu fiica cea mare din Spania, de la festivitatea de încheiere a anului școlar. Alături de poze, a scris în spaniolă "orgulloso de ti", adică "mândru de tine."

Vezi pozele în Galeria Foto

Puțini sunt cei care știu cum este Alex Bodi în ipostaza de tată. Dacă în spațiul public a avut parte de controverse, se pare că în viața privată afaceristul se străduiește să fie un tată cât mai bun și se mândrește cu fiicele sale.
 
Despre importanța familiei pentru el, Alex Bodi a povestit chiar după perioada în care a fost în arest prevenitv, pentru cancan.ro 
 
„Familia este un sprijin moral, întotdeauna, și părinții sunt cei care sunt lângă tine toată viața, familia, de fapt. Totul e bine, în regulă, sper să fie și mai bine. E greu că e un contrast super mare, dar sunt praguri pe care trebuie să le depășim, să luptăm mai mult ca niciodată.”

  • Alex Bodi, cel mai mândru tată! Ce domnișoară frumoasă a devenit fiica lui din Spania

related posts

Modifică setările cookies