Alex Bodi și-a deschis seiful și le-a arătat fanilor comoara! Cu ce se mândrește cunoscutul om de afaceri


Deși mulți se așteptau să vadă teancuri de bani și obiecte de lux, Alex Bodi a pus în evidență un lucru mult mai de preț și i-a lăsat pe toți cu gura căscată!


Alex Bodi a fost de multe ori văzut în rolul de afacerist, soț sau iubit, însă puține persoane știu ce se ascunde cu adevărat în viața lui privată. Bărbatul are două fetițe din fostele relații, Chaqueline și Selena, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia. 

În urmă cu scurt timp, Alex Bodi s-a lăsat filmat de fiica lui cea mare, Chaqueline, în timp ce aceasta îl întreba unde își ține comoara, iar după ce s-a dus la seif și l-a deschis, fanii au avut parte de o mare surpriză. Mulți se așteptau să vadă o adevărată avere după ușile din metal, însă a apărut chiar fetița lui! Omul de afaceri a dovedit încă o dată că se mândrește nespus de mult cu ea și că reprezintă, pentru el, cea mai de preț comoară.

În cadrul unui interviu recent, afaceristul a mărturisit că liniștea în familie și faptul că petrece timp cu fetițele lui îl bucură nespus. Declară că lucrurile în viața lui personală s-au așezat exact așa cum și-a dorit și că nu are de ce să se plângă, mulțumindu-i lui Dumnezeu.

„Sincer, pentru mine, să fiu cu fetele mele, să fiu sănătos, să meargă lucrurile în continuare este cel mai important lucru. Este ceea ce contează, recunoștință și mulțumire lui Dumnezeu. Nu am de ce să mă plâng. Nu m-am plâns niciodată, nici în alte timpuri. Acum sunt chiar foarte bine. S-au așezat lucrurile ok și din punct de vedere al afacerilor, relația, relația mea cu fetele, sunt foarte mulțumit”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni TV.

  • Alex Bodi și-a deschis seiful și le-a arătat fanilor comoara! Cu ce se mândrește cunoscutul om de afaceri

related posts

Modifică setările cookies