Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, refuză să comenteze sarcina artistei


Alex Leonte și Theo Rose au avut o relație absolut superbă care a durat mai bine de cinci ani. Cu toate că fanii se așteptau la o nuntă, se pare că cei doi au mers pe drumuri separate. Precum este normal după o despărțire, fiecare și-a urmat cursul firesc al vieții, iar artista și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian!


Recent s-a aflat faptul că Theo Rose urmează să aducă pe lume primul său copil, motiv pentru care artista este extrem de bucuroasă. Aceasta a confirmat vestea astăzi, după ce în urmă cu o zi părinții ei au oferit declarații despre fericitul eveniment. Cu toate că există multe persoane care sunt entuziasmate pentru sarcina vedetei, fostul iubit al cântăreței a refuzat să ofere vreo reacție pe acest subiect.

Contactat de jurnaliștii CANCAN, Alex Leonte a refuzat, într-un mod politicos, să comenteze subiectul:

„Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos”, a declarat el. 

Menționăm faptul că Theo Rose a confirmat sarcina pe rețelele de socializare, în această dimineață:

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați nepoate. Sau nepoată. Depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a spus Theo Rose, mâhnită că jurnaliștii i-au luat-o înainte în anunțarea celei mai bune vești din viața ei.

Sursă foto: Alex Leonte/Instagram, Theo Rose/Facebook

 

  • Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, refuză să comenteze sarcina artistei

related posts

Modifică setările cookies