Alexandra Stan se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din lumea mondenă românească, are o mulțime de fani, iar de curând a dat semne că nici pe plan sentimental nu o duce deloc rău. De câteva luni bune se iubește cu milionarul belgian Darcy Troch, însă abia acum a confirmat totul.

Vedeta are planuri mari de viitor și a recunoscut, în cadrul unui interviu recent, că își dorește să devină și mamă.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania.

Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre. (…) Da, îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei.

Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit. Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială. De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel”, a spus Alexandra Stan pentru viva.ro.

Foto: Instagram