Alicia Silverstone, actrița din Clueless, a pozat goală la 46 de ani, pentru o cauză nobilă


Alicia Silverstone, actrița din Clueless, a pozat goală la 46 de ani, pentru a susține o cauză nobilă. Activista a participat la ședința foto în care a renunțat la haine pentru a susține organizația PETA, ce militează pentru drepturile animalelor.


Deși nu s-a dezbrăcat pentru niciunul dintre rolurile sale, Alicia Silverstone a renunțat la haine în cadrul unei ședințe foto realizate pentru organizația PETA, pentru a încuraja oamenii să renunțe la hainele realizate din pielea animalelor și să le înlocuiască cu unele de origina vegetală.
 

În imaginea respectivă, actrița apare goală, în fața unui cactus, încălțată cu o pereche de ciocate din piele artificială. Alături de fotografia dezinvoltă, Alicia Silverstone  a transmis oamenilor și un mesaj, într-un videoclip pentru campania organizației PETA.

„Oamenii ar trebui să aleagă pielea vegană inovatoare, realizată din cactus, ciuperci sau mere, în loc să sprijine industriile care ucid animalele pentru pielea lor și blana lor. Dacă este nevoie să mă dezbrac pentru ca ție să-ți pese de animale, atunci asta vreau să fac".

Alicia Silverstone a renunțat la alimentele de origine animală din 1999

Pe lângă faptul că nu poartă îmbrăcăminte realizată din blană, lână sau pielea animalelor, actrița a decis să devină vegana cu 20 de ani în urma, din dorința de a proteja animalelor, dar și preocupată de sănătatea sa.

„Am devenit vegană de dragul animalelor, dar am experimentat și experimentez o transformare a sănătății extraordinară. Acest lucru mi-a revoluționat lumea la 21 de ani și mi-a modelat enorm viața și cariera”.

Sursă foto: Getty

Vezi și: 

  • Alicia Silverstone, actrița din Clueless, a pozat goală la 46 de ani, pentru o cauză nobilă

related posts

Modifică setările cookies