Fără doar și poate, Alina Ceușan și soțul ei traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei soi se pregătesc să își mărească familia și au ales numele pe care fetița lor îl va purta.

Alina Ceușan a ales mai multe nume pentru fetița ei

Mai sunt aproximativ două luni până în momentul în care Alina Ceușan va naște a doua oară, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Creatoarea de conținut și soțul ei au ales numele pentru fetița lor, însă, încă, nu pot decide care fi cel final.

Aceștia vor aștepta până în momentul în care fetițe se va naște și, în funcție de ceea ce vor simți pe moment, vor alege numele.

„Avem o listă de nume, dar nu suntem 100% siguri. O sa anunțăm numele la naștere, când îl va și primi, în funcție de cum simțim că i se potrivește. Oricum, mă simt foarte bine, plină de energie și good vibes.

Mă bucur de momentele pe care le mai avem doar împreună cu Rock, de mutarea la București, de tot ce ne oferă vara. Cred ca e cea mai frumoasă vara dintre toate trăite până acum, dar, până la urmă, cred că asta pot spune de fiecare vară”, a spus Alina Ceușan, conform Playtech.

Alina Ceușan s-a bucurat că va avea și o fetiță

Al doilea copil va veni pe lume la aproximativ trei ani de când micuțul Rock s-a născut și, încă de atunci, atât Alina Ceușan, cât și soțul ei și-au dorit doi copii, pentru a se avea unul pe altul, indiferent de ce se va întâmpla în viață.

Aceștia nu au avut preferințe în ceea ce privește sexul celui de-al doilea copil, însă, având, deja, un băiat, le surâdea ideea de a fi părinți și de fetiță.

„Ca toți părinții de băiat, da, ne doream să avem o fetiță de data asta, însă, în principal, ne doream un tovarăș de viață pentru Rock, așa că, nu conta atât de mult dacă e băiat sau fată, în fina”, a mai mărturisit creatoarea de conținut.

 

Sursa foto: Instagram