Alina Eremia vrea să fie soția lui Edi și, conform declarațiilor sale, acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. După opt ani de relație, aceștia sunt pregătiți pentru a spune marele „Da”.

Alina Eremia și Edi vor deveni, în curând, soț și soție

Se iubesc din ce în ce mai mult, au trecut și testul timpului și nimic nu îi mai oprește din a deveni soț și soție. Alina Eremia nu știe, cu exactitate, când va avea loc marele eveniment, dar ia în calcul anul 2025. Până atunci, însă, trebuie să fie cerută în căsătorie, iar acest lucru ar putea ave loc oricând.

„Nu știu când se va întâmpla, amândoi ne dorim același lucru. Nunta, în sine, este doar o formalitate. O să se întâmple în viitorul apropiat, cât de apropiat… vedem la anul”, a mărturisit Alina Eremia, conform Viva.

Cu toate că marele moment pare să fie foarte aproape, aceasta nu s-a gândit prea mult la cum va arăta ziua cea mare, deoarece tot ceea ce contează cu adevărat este faptul că vor avea alături persoanele care contează cel mai mult, restul lucrurilor fiind doar niște „detalii” pe care urmează să le stabilească la vremea respective.

Cei doi îndrăgostiți vor să își mărească familia

Viitorul sună promițător pentru cei doi, deoarece nu doar că vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, dar vor să aibă și un copil. Artista se bucură de faptul că simțul matern s-a activat și a recunoscut că, deși ea și Edi muncesc foarte mult, există loc și pentru un copil.

„Ne dorim un copil sau mai mulți, cum va vrea Dumnezeu. Am amânat momentul, pentru că amândoi suntem workaholici și era complicat cu ritmul pe care îl avem, dar există loc pentru un membru nou în viețile noastre”, a mai spus artista, pentru sursa menționată anterior.  


Sursa foto: Instagram