Alina Eremia, schimbare neașteptată de look. Fanii au fost luați prin surprindere: "Arată foarte bine"


Alinia Eremia i-a luat prin surprindere pe fani cu o noua schimbare de look. Dacă în trecut a șocat când a trecut de la brunet la blond, cântăreața a decis să se facă acum roșcată. Iată cum arătă!

Tag-uri:

Alina Eremia a decis să facă un pas îndrăzneț în ceea ce privește înfățișarea sa. Vedeta a profitat de perioada sărbătorilor pascale și a fugit la salonul de înfrumusețare pentru a-și vopsi podoaba capilară. Rezultatul? Unul neașteptat de fani.

Inițial, aceasta s-a filmat în salonul de înfrumusețare, fără a le spune fanilor ce schimbare de look își va face. Însă, la scurt timp după, Alina Eremia a publicat două fotografii pe Instagram, luându-i prin susprindere pe urmăritori.

Deși la prima vedere, cântăreața pare să-și fi păstrat părul brunet, odată ridicată jumătate din acesta, se poate vedea la ceafa o buna porțiune de păr vopsită într-un roșu aprins.

Schimbarea ei de look a fost apreciată de peste 19.000 de persoane, iar laudele nu au încetat să curgă. Toți fanii au fost de acord că Alina arată foarte bine cu acea notă de roșu în păr:

"Rosul îi da culoare părului tău, iar tu dai culoare vieții mele", "Arăți grozav", "Arată foarte bine", "Îți stă fain cu șuvițe roșcate", "O fată foarte frumoasă", "Tie îți stă bine cu orice culoare".

Sursă foto: Instagram

  • Alina Eremia, schimbare neașteptată de look. Fanii au fost luați prin surprindere: Arată foarte bine

related posts

Modifică setările cookies