Alina Pușcaș, la câteva săptămâni de când s-a vindecat de COVID-19: "Fii optimist! Distrează-te și asigură-ți anumite lucruri în viață"


După două teste negative și patru zile petrecute în carantină departe de familie, Alina Pușcaș a fost exernată din spital acum mai bine de două săptămâni și și-a reluat viața normal.
 


Ba chiar mai bine și cu mai mult optimism decât înainte! Drept dovadă stau pozele făcute pe litoral, în care Alina e extrem de relaxată și se bucură de viață: “Fii optimist! Distrează-te și asigură-ți câteva lucruri în viață.”
 
Alina a avut forma cea mai ușoară de COVID-19, lipsită de orice simptome, iar asta i-a dat mult mai multă încredere în viață. Mai mult, a scris pe Instagram un mesaj din perioada când era izolată în cortul din spital:
 
“Sunt într-o situație extraordinar de bună. Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât. Nu iau niciun fel de tratament.
Nu am ce să tratez practic. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie. Nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta și nu știu cum voi reacționa. Aceasta este reacția mea la drăguțul, cu ghilimelele de rigoare, Covid”.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE LOVE LOVE & SUMMER ???? #love #myboy #summer #time

O postare distribuită de Alina Puscas - Stoenescu (@alina_puscas_) pe

 

Alina s-a testat din proprie inițiativă după ce a aflat că Marcel Pavel era diagnosticat cu COVID-19, dar a ieșit singura pozitivă din toată familia. Cu toate că vedeta se bucură acum mai mult de viață, a mărturisit pe Insta Story că o îngrijorează creșterea numărului de cazuri din România:

„M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”.  

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV SHARE ÎN BUCATE:

FOTO: ALINA PUȘCAȘ INSTAGRAM

  • Alina Pușcaș, la câteva săptămâni de când s-a vindecat de COVID-19: Fii optimist! Distrează-te și asigură-ți anumite lucruri în viață

related posts

Modifică setările cookies