Alina Sorescu, mesaj emoționant de ziua fiicei sale: „Raisa blândă și scumpă”


În viața Alinei Sorescu s-au petrecut o serie de evenimente mai puțin plăcute, toate legate de custodia fiicelor sale și de divorțul de Alexandru Ciucu, care a șocat o țară întreagă. Chiar și așa, frumoasa artistă încearcă să se bucure de fiecare momente petrecut alături de copilele sale.

Tag-uri: #Alina Sorescu

Recent, Alina Sorescu și-a lansat o nouă piesă și a susținut un concert în scop caritabil la Ateneul Român. Alături de ea, pe scenă, au pășit mulți artiști apreciați, printre care Marcel Pavel, Vlad Miriță, Paula Seling și soprana Silvia Micu. Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, inclusiv cu momentele în care fetițele ei au urcat pe scenă și au îmbrățișat-o.

Astăzi, 20 aprilie, și-a sărbătorit fiica cea mică, pe Ana Raisa. Copila a împlinit 7 ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„La multi ani”, Raisa blândă și scumpă! Te iubim foarte mult!”, a fost mesajul publicat de Alina pe Instagram, alături de o fotografie în care apare lângă  cea mică.

Decizia instanței în ceea ce le privește pe cele două fetițe, care petrec o săptămână cu ea și o săptămână la tatăl lor, au făcut-o să sufere mult în ultima perioadă. Chiar și așa, reușitele în carieră și dragostea pe care o primește de la cele mici au ajutat-o să meargă mai departe.

Sursă foto: Instagram

  • Alina Sorescu, mesaj emoționant de ziua fiicei sale: „Raisa blândă și scumpă”

related posts

Modifică setările cookies