Alte trei vedete testate pentru coronavirus după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel! Cum au ieșit rezultatele


Cătălina Grama (Jojo), Ami și Tavi Clonda și-au făcut testul pentru coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel, artist care a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19.
Cele trei vedete le-au împărtășit fanilor prin ce au trecut, dezvăluind totodată că rezultatele lor au ieșit negative.


„Zilele acestea am trăit emoții mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii, cât și pentru noi, că testul meu COVID a ieșit negativ. Cu răbdare și credință însă o să depășim împreună și perioada aceasta. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor și prietenilor mei”, a scris Jojo pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

„Salutare, dragilor, și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să vă spun că, deși situația nu este ușoară deloc, eu sunt bine, acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei testați pozitiv. Vă pup și vă îmbrățișez”, a afirmat și Tavi Clonda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși! Pupici de la mine si Bobo”, a scris și Ami pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M I ????O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci

related posts

Modifică setările cookies