“Am făcut 8 operații de cezariană. Lumea mă implora să îmi leg trompele”. Care e răspunsul femeii


O mămică a ajuns vedetă pe TikTok postând imagini din viața ei de zi cu zi. Ce este atât de special la ea? Faptul că la 30 de ani are deja 8 copii, născuți toți prin operație cezariană. 

Tag-uri: #cezariana #TikTok

Mercedes Lynn se mândrește cu familia ei numeroasă și postează pe rețelele de socializare clipuri cu copiii ei, stârnind o mulțime de reacții controversate. Pe de o parte sunt cei care o admiră, iar pe de alta cei care îi spun că e inconștientă și că își pune viață în pericol cu cezariană după cezariană.

Tânăra mămică, care de curând l-a născut pe al 8-lea copil, a postat un clip în care le-a dezvăluit curioșilor ce vârstă avea la nașterea fiecărui copil. Astfel, pe primul l-a născut la numai 17 ani, pe al doilea la 19, pe următorul la 20, iar apoi câte un copil o dată la doi ani.

 

@mercedeslynnnn7 Replying to @nicolastephenson #largefamily #bigfamily #pregnant #pregnancy #expecting #csection #csections #csectiondelivery #csectionrecovery #csectionmom #moms #momsoftiktok #momtiktok #momtok #momlife #momsupport #momencouragement #mercedeslynn ♬ WANNABE X SATISFACTION BY ALTÉGO - ALTÉGO

Cei care o urmaesc pe TikTok o roagă să își lege trompele, pentru a evita o viitoare sarcină, lucru pe care mămică nu îl ia în calcul.

“Din moment ce tocmai ai făcut a 8-a cezariană, ești sigură că nu vrei să îți legi trompele?”, a întrebat-o o altă mămică, iar răspunsul a fost categoric nu.

“Pui atâta mama, cât și copilul la risc, atunci când ai un număr atât de mare de cezariene”.

“Este nebunie curată ce faci tu”, i-au transmis alte femei.

 

@mercedeslynnnn7 Replying to @marisa_taylor0 #largefamily #bigfamily #sevenkids #ages #moms #momsoftiktok #momtok #momlife #momsupport #momencouragement #mercedeslynn ♬ 2 Give You Love (Acoustic Version) [feat. Kristal Tytewriter Oliver & Deepak Ramapriyan] - Kavendra Paruchuri
  • “Am făcut 8 operații de cezariană. Lumea mă implora să îmi leg trompele”. Care e răspunsul femeii

related posts

Modifică setările cookies