„Am trei fete și am devenit bunică la 33 de ani”. Rusoaica sexy pe care e greu să o crezi când îi vezi pozele de familie


Irina Kostenko este o tânără mămică din Rusia, care a atras atenția utilizatorilor de Instagram. Oamenii au fost șocați când i-au aflat vârsta reală, dar și faptul că este mamă a trei copii și bunică. 


Irina poartă mereu ținute sexy și tinerești, încât atunci când pozează alături de fiicele ei, lumea crede că sunt surori. La 33 de ani, ea pare o adolescentă, la cât de bine arată. Cu trăsături de manechin, rusoaica și-a câștigat imediat popularitatea pe rețelele sociale. În postările sale, Irina a povestit că a născut-o pe fiica mai mare la 16 ani. La rândul ei, Ecaterina a devenit mamă la 17 ani. 

„Prima mea fiică s-a născut când aveam doar 16 ani. La vremea respectivă, sprijinul celor dragi a contat foarte mult pentru mine. Mama și tata au făcut totul pentru ca eu și Katyusha să ne simțim cele mai fericite. Ei  sunt un exemplu pentru mine. De aceea, când am aflat despre sarcina fetei mele, am susținut-o și eu. Sinceră să fiu, emoțiile nu pot fi descrise în cuvinte. Doar lacrimi de bucurie și tandrețe: când eu aveam 33 de ani, fiica mea în vârstă de 17 ani a adus pe lume un copil. A fost atât de neașteptat, dar e o binecuvântare”, a povestit femeia. 

Foto: Irina împreună cu fiica ei Ecaterina, care este mireasă  

Irina spune că statutul de bunică îi umple inima de fericire: „Întreaga familie a devenit și mai fericită, pentru că pe 21 iunie 2021 s-a născut micuța noastră prințesă Adeline. Este uimitoare și foarte iubitoare. Când îmi spune bunicuță, pur și simplu mă topesc”.

Foto: În prezent, Irina are 35 de ani, iar nepoțica ei - 2 ani. 

Fiicele mai mici ale Irinei, Arina și Masha, au 11 și respectiv 6 ani. Vezi galeria foto de mai jos. 

 

Sursă foto: Instagram/ irarostov1

  • „Am trei fete și am devenit bunică la 33 de ani”. Rusoaica sexy pe care e greu să o crezi când îi vezi pozele de familie

related posts

Modifică setările cookies