Amal și George Clooney, probleme în căsnicie. Un apropiat al vedetelor a povestit cum le-a fost afectată relația de cuplu


Relația dintre Amal și George Clooney nu este chiar atât de roz cum pare din afară. Jurnaliștii de la InTouch Weekly au stat de vorbă cu un apropiat al vedetelor, care a dezvăluit că, în ultima vreme, aceștia s-au îndepărtat unul de celălalt. 

Tag-uri:

Amal și George Clooney sunt cam scumpi la vedere, dar și când apar în public atrag toate privirile. În opinia multora, par perechea ideală. În ultima vreme însă cei doi au fost prea ocupați cu proiectele lor.

„Amândoi sunt dependenți de muncă, așa că parcă sunt în propria lor bulă”, spune o sursă în exclusivitate pentru In Touch.

„Sunt în două lumi foarte diferite 90 la sută din zi. Ei duc vieți separate”, a mai adăugat sursa.

În calitate de avocată pentru drepturile omului, Amal Clooney a fost consilier special în ancheta în care procurorul-șef al Curții Penale Internaționale a solicitat mandate de arestare pentru liderii israelieni și Hamas, scrie The Guardian.

George Clooney, în vârstă de 63 de ani, a jucat într-un film cu Noah Baumbach și s-a reunit cu Brad Pitt pentru „Wolfs”. Filmul va avea premiera în SUA, în septembrie 2024. Câștigătorul a două premii Oscar este foarte muncitor și nu se dă în lături și de la alte propuneri, cum ar fi să fie vocea unor personaje în filme de animație („IF”, 2024 - cosmonautul).

Actorul George Clooney și Amal, în vârstă de 46 de ani, un avocat internațional desăvârșit pentru drepturile omului, s-au căsătorit în 2014 și își vor sărbători cea de-a 10-a aniversare a nunții în septembrie. Cei doi se însoțesc în mod regulat unul pe celălalt la diverse evenimente, cum ar fi gale de premiere, premiere și multe altele - și nu pot rezista nevoii de a se tachina din când în când. „Sunt aici în Veneția cu soțul meu; el este o stea în devenire ”, a glumit Amal în fața mulțimii de la DVF Awards în 2023, în timp ce a acceptat premiul DVF Leadership.

La aproape trei ani de la nunta lor, Amal și George i-au întâmpinat pe gemenii Ella și Alexander , în vârstă de 7 ani. Când copiii erau mai mici, actorul a fost întrebat odată dacă au bone.

„Nu, pentru că este atât de important pentru Amal [să fie implicată]”. „Avem dădacă patru zile pe săptămână și în restul timpului suntem doar noi”, a explicat el.

  • Amal și George Clooney, probleme în căsnicie. Un apropiat al vedetelor a povestit cum le-a fost afectată relația de cuplu

related posts

Modifică setările cookies