Amanda Lear a trecut printr-o operație grea. Ce spune artista despre inima ei


Momente dificile pentru îndrăgita cântăreță Amanda Lear. A fost operată pe cord. Ce dezvăluiri face artista despre inima ei


Peste douăzeci și șapte de mii de likeuri și mai mult de trei mii de comentarii la postarea Amandei Lear de pe Instagram cu poza ei pe patul de spital. Fanii de pretutindeni i-au trimis inimioare și mesaje de încurajare. 

Cântăreața și actrița franceză, Amandei Lear, în vârstă de 82,  a suferit de curând o intervenție la inimă. Artista este internată la o clinică din Zurich, Elveția și se pare că nici aici nu poate sta departe de fani. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o postură adorabilă, întâmpinăndu-și admiratorii cu un mesaj plin de speranță, semn că vedeta se simte bine și că perioada de recuperare decurge bine.

Citește și: Alexandra Stan, super sexy în vacanță! Cum s-a fotografiat în Mexic

Alături de imagine, Amanda Lear a scris pe Instagram: „Sunt fericită că am făcut această Intervenție chirurgicală. Inima mea este acum reparată și îmi va iubi fanii și mai mult”. În semn de recunoștință, în postare, artista l-a etichetat pe chirurgul care i-a oferit „o nouă viață”.

În fotografie, Amanda Lear arată excelent. Poartă o bluză simplă cu dungi, este machiată discret, iar părul blond coafat arată minunat.

Deocamdată, nu se cunoaște diagnosticul vedetei, însă vârsta înaintată ar putea factorul declanșator al bolii cardiace de care suferă.

„Nu fumez, nu beau și nu mă droghez. Duc o viață de călugăriță. Dacă vrei să faci treaba asta, nu poți ieși toată noaptea și a doua zi să fii fresh. Este imposibil”, a declarat Amanda Lear cu ceva timp în urmă într-un interviu acordat presei de peste Ocean.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: 
 
Ne dăm în cărți S1E8 - ZDA
  • Amanda Lear a trecut printr-o operație grea. Ce spune artista despre inima ei

related posts

Modifică setările cookies