Amanta celui mai bogat om de pe glob a intentat divorț la o zi după ce acesta l-a finalizat pe al său


Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, nu mai trebuie să se ascundă cu femeia cu care și-a înșelat soția. Amanta lui, fosta prezentatoare TV Lauren Sanchez, a intentat divorț vineri, în Los Angeles.


Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, a depus actele de divorț pentru a se despărți de soțul ei, Patrick Whitesell, pe care l-a înșelat cu cel mai bogat om din lume. Fosta prezentatoare TV mai are un singur hop pentru a fi oficial „într-o relație” cu Jeff Bezos, care a pus capăt unei căsnicii de 25 de ani de dragul ei.

Totuși, aventura lor mai putea continua pe ascuns, dacă ea nu ar fi fost dezvăluită de presa de peste Ocean. Jeff Bezos a fost dat în vileag tocmai de fratele amantei sale, care a vândut niște fotografii și mesaje compromițătoare unui ziar din SUA.

Citește și: 200.000 de dolari pentru o exclusivitate scandaloasă. Cine a încasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos și amanta

FOTO: Triunghi amoros incompatibil: Patrick Whitesell (stânga), Lauren Sanchez și Jeff Bezos

Potrivit eonline.com, Lauren Sanchez și soțul ei au ajuns la o înțelegere amiabilă. Cei doi au fost căsătoriți aproape 14 ani și au împreună doi copii.

Cu o zi înainte, miliardarul Jeff Bezos a pus capăt unui mariaj de 25 de ani cu soția lui, MacKenzie Bezos. Aceasta i-a cerut divorțul imediat ce a aflat din presă că are o aventură. 

Fosta soție a reacționat joi pe Twitter, anunțând că cei doi s-au despărțit în termeni amiabili. 

„Sunt bucuroasă că am finalizat procesul de separare de Jeff cu ajutor din partea fiecăruia și abia aștept să continuăm relația ca prieteni și părinți”, a scris MacKenzie.

FOTO: Jeff Bezos și MacKenzie Bezos, pe vremea când formau un cuplu

Cei doi au patru copii împreună, dar după divorț au mai împărțit ceva: averea. CEO-ul Amazon are o avere estimată la 137 de miliarde de dolari și încasări de miliarde în fiecare an din dividende. El s-a temut că divorțul îi va subția considerabil portofelul, însă nu a fost așa. MacKenzie s-a mulțumit cu mai puțin.

Sunt bucuroasă că i-am cedat toate dividendele de la Washington Post și Blue Origin și 75% din stocul nostru de acțiuni de la Amazon”, a scris MacKenzie pe rețeaua socială.

Jezz Bezos deținea 12% din acțiunile Amazon, care este acum o companie cu mai mulți acționari, persoane sau companii, aproape la fel de bogați ca el. În urma divorțului, Bezos a fost de acord să renunțe la o cotă de 25% din partea sa de companie (adică 4% din ea).

  • Amanta celui mai bogat om de pe glob a intentat divorț la o zi după ce acesta l-a finalizat pe al său

related posts

Modifică setările cookies