Amenzi pe bandă rulantă după ce o persoană a schimbat ilegal un semn de circulație de 50 km/h cu unul de 30 km/h


S-au dat zeci de amenzi și au fost reținute mai multe permise după ce o persoană neindentificată a înlocuit un semn de circulație care arăta viteaza maximă de 50 km/h cu unul de 30km/h.


Un semn de circulația care arăta limita de viteză de 50km/h a fost înlocuit cu unul de 30 km/h pe strada Wiedehopfstrasse din orașul Herne, landul german Renania de Nord-Westfalia, potrivit Heute, citat de libertatea.ro.

Poliția din zona respectivă a ajustat limitatorul de viteză după semnul de circulație, iar acest lucru a avut consecințe grave pentru conducătorii auto.

Potrivit sursei amintite anterior, un număr de 104 șoferi au fost amendați din cauza faptului că mergeau cu o viteză mai mare decât cea inscripționată pe semn, adică 30 km/h. Mai mult decât atât, șase persoane au rămas chiar și fără permis de conducere după înlocuirea ilegală.

O săptămână a durat până când autoritățile să își dea seama de schimbarea produsă, însă pentru șoferii păgubiți nu au mai avut ce să facă.

„În cadrul obligațiilor sale legale, orașul nu are nicio posibilitate de a anula procedurile și de a rambursa banii”, a spus Christoph Hüsken, purtătorul de cuvânt al orașului Herne, conform sursei amintite.

Până la acest moment, poliția din Herne nu a identificat persoana care a înlocuit ilegal semnul de circulație respectiv.

Foto: Shutterstock

  • Amenzi pe bandă rulantă după ce o persoană a schimbat ilegal un semn de circulație de 50 km/h cu unul de 30 km/h

related posts

Modifică setările cookies