După turneul național de lansare a albumului „Tu nu o să mă uiți”, în care Ana Coman s-a bucurat de mult succes și multe reacții pozitive din partea publicului, mai avem parte de o lansare emoționantă la Palatul Bragadiru acolo unde vom urmări în premieră noul videoclip lansat de Ana Coman în colaborare cu actorul Florin Galan.

Concertul va include, în afară de acest nou cântec, cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, în format acustic. Mai intim, mai aproape de sufletele voastre.

Pe artistă, poate, ați cunoscut-o la „Ana Are Cântec”, segmentul de pe Radio Guerrilla. Aceasta și-a început pregătirea muzicală de mică, iar pasiunea a determinat-o să se afirme. Astfel, a ajuns să cânte la festivalurile importante din țară, precum „Summer Well”, „Femei pe Mătăsari”, „Focus in The Park” sau „Electric Castle”. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză.

Iar pentru că pe 14 iunie este Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge, echipa BandBook împreună cu artista și cu cei de la Palatul Bragadiru au decis că acest eveniment trebuie sărbătorit și apreciat. Astfel, cine donează pe 13 sau pe 14 iunie și vine la concert cu dovada (carnetul de donator) beneficiază de intrare liberă.