Ana de Armas l-a uitat pe Ben Affleck și s-a cuplat cu vicepreședintele Tinder


Ben Affleck s-a întors la Jennifer Lopez după despărțirea de Ana de Armas, iar ea nu a stat cu mâinile în sân. Tânăra actriță Bond s-a cuplat deja cu Paul Boukadakis, vicepreședintele companiei care deține aplicația de dating online Tinder.


Ana de Armas (33 de ani) nu a stat prea mult singură după despărțirea de Ben Affleck. Mai multe surse din anturajul ei au declarat că actrița din seria Bond a început o relație cu Paul Boukadakis (37 de ani), antreprenor, dezvoltator de aplicații și om cu funcție în cadrul Tinder.

„Paul și Ana s-au cunoscut prin intermediul prietenilor. El are sediul în Auston, dar își împarte timpul între Texas și Santa Monica. A petrecut mult timp cu Ana, înainte ca ea să părăsească SUA pentru noul ei film”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Conform acesteia, Boukadakis a dus-o deja acasă la părinți, semn că relația lor nu mai e în faza de tatonări.

Șeful Tinder are o avere de circa 13 milioane de dolari, de 11,5 ori mai mică decât cea a lui Ben Affleck (150 de milioane de dolari).

Ana de Armas și Ben Affleck s-au cuplat după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, în 2020. Relația lor s-a terminat în ianuarie 2021, după mai puțin de un an.

Ben Affleck s-a întors la Jennifer Lopez, la scurt timp după ce artista i-a dat papucii lui Alex Rodriguez, care ar fi înșelat-o.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Ana de Armas l-a uitat pe Ben Affleck și s-a cuplat cu vicepreședintele Tinder

related posts

Modifică setările cookies