Anahi și fiul său, într-un clip care a ajuns viral pe internet. Are peste 2 milioane de vizualizări


Anahi este în culmea fericirii. După ce și-a construit o carieră de succes și se consideră o femeie împlinită, fiul său se pare că îi calcă pe urme. 

Tag-uri: #Anahi #Rebelde #fiu

Anahi, poate una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbizz-ul latinoamerican, cântăreață și actriță, devenită faimoasă în România după succesul răsunător al telenovelei Rebelde. 

Este imposibil să nu-ți amintești acea perioadă, undeva prin anii 2006, moment în care după difuzarea telenovelei toți adolescenții din România fredonau piesele trupei RBD. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mía, Vico y Celina❤️ #rbd #rebelde

A post shared by Rbd Y Rebelde❤️ (@_rbd.rebelde) on

Astăzi, la mulți ani după, Anahi spune că nu a uitat niciodată acea perioadă în care cânta pentru milioane de fani, dar că se simte mult mai împlinită datorită fiului său, Manuel. 

Plină de entuziasm, Anahi a distribuit pe rețelele de socializare un video alături de fiul, în care se poate observa și apariția destul de rară a soțului său, politicianul Manuel Velasco Coello. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y soy rebelde ????????????????????????????

A post shared by Anahi (@anahi) on

"Y Soy Rebelde" a scris cântăreața plină de entuziasm că fiul său fredonează piesa alături de care ea și ceilalți 5 colegi ai săi au cunoscut succesul în întreaga lume. 

Colege, prieteni și urmăritori ai artistei au rămas captivați de prestația celui mic, care la sfârșitul lunii Ianuarie d-abia împlinise câțiva anișori. 

Nu știm dacă se va îndrepta spre o carieră de artist, însă micul Manuel a reușit să adune peste 2 milioane de vizualizări pe contul mamei sale. 

  • Anahi și fiul său, într-un clip care a ajuns viral pe internet. Are peste 2 milioane de vizualizări

related posts

Modifică setările cookies