Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul când ai un iubit mai tânăr!”


Anamaria Prodan a fost invitată recent la emisiunea „Monden Alert”, de la Metropola TV, acolo unde le-a vorbit gazdelor despre gala de box pe care o organizează la Craiova, dar și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Ronald Gavril. 


Anamaria Prodan recunoaște că forma fizică incredibilă pe care o are la cei 51 de ani i se datorează jumătății ei care are 37 de ani. Tot el este cel care îi dă forță, îi împărtășește tainele box-ului, sport în care s-au implicat serios și pe care își doresc să-l ridice și în România la nivelul la care era pe vremea marelui Leonard Doroftei.

Impresara și partenerul ei își doresc ca boxul să devină la fel de iubit în România precum este fotbalul.

Vedeta a declarat că relația lor se bazează pe încredere și respect.

„Am un om minunat alături de mine care mă învață secundă de secundă cum să fac ca să ajung numărul 1 în box. Trebuie să-i mulțumesc iubitului meu, acesta este avantajul când ai un iubit mai tânăr. În plus, povestea noastră de iubire înseamnă în primul rând respect și să știi că nu poate rezista vreo poveste de dragoste fără încredere și respect. Dacă nu ai respect, nu există dragoste. Nu există să ne batem, să ne înjurăm și să spunem că ne iubim, nu există. Nu există iubire cu scandal și țipete. Respectul înseamnă că cei doi parteneri se susțin, se înțeleg, se ajută, comunică. A, că-n orice relație, doar suntem oameni, mai intervin discuții, este altceva, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se anuleze respectul.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii. 

Anamaria și Ronald sunt împreună de câteva luni, iar impresara face naveta România – America, pentru a petrece cât mai mult timp alături de iubitul ei. Cei doi sunt nelipsiți de la evenimentele mondene, postează des imagini pe rețelele de socializare și își fac declarații de dragoste ori de câte ori au ocazia.

Fotografii: Instagram

  • Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul când ai un iubit mai tânăr!”

related posts

Modifică setările cookies