Anda Adam, evacuată dintr-o casă pe care spunea că vrea să o cumpere. Reacția artistei


Anda Adam a primit o înștiințare de evacuare dintr-o casă pe care o deținea în orașul Bragadiru, județul Ilfov. Dispoziția este executorie, însă artista susține că a făcut tot posibilul să evite scandalul.


Anda Adam trebuie să elibereze o casă din Bragadiru pe care, susține instanța de judecată, a ocupat-o abuziv. Judecătoria Cornetu a dispus evacuarea artistei din locuința pe care cântăreața nu a mai plătit-o, deși și-a exprima intenția de a o cumpăra.

Conform avocatului reclamantei, Anda Adam a plătit un avans, s-a mutat în casă, a făcut investiții acolo, însă a refuzat să mai achite suma convenită. 

După injurii că la ușa cortului, dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis. 

Conform portalului instanțelor de judecată, decizia Judecătoriei, deși executorie, poate fi atacată cu apel în termen de cinci zile de la pronunțare.

Complementar, Anda Adam trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 5.200 de lei, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu de avocat.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Anda Adam, despre evacuarea din casă: „Am dorit să cumpăr acest imobil”

Contactată de Perfecte.ro, Anda Adam a declarat că a avut toate intențiile bune de a cumpăra acea casă, pentru care a plătit un avans, fără a semna vreun antecontract.

Este un fake news dat de ei pentru a-și face publicitate pe spinarea mea. Îi voi da în judecată ca să-mi recuperez investiția. Proprietarii au refuzat să primească cheile imobillului, în care eu nu mai stau de luni de zile, invocând că sunt plecați în vacanță, tocmai pentru a putea ajunge aici. Au apelat la aceste artificii pentru a nu-mi putea recupera investiția făcută. Am mers pe bună credință, am dorit să cumpăr acest imobil. Ulterior, nu s-a dorit să mi se mai dea acest imobil, să-l cumpăr”, ne-a spus Anda Adam.

Artista spune că nu putea încheia un antecontract fiindcă cei care-l dețineau trebuiau să demareze procedura de succesiune, în urma decesului titularului de contract. 

Am dorit să fiu anunțată din timp cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul. Asta după ce, de bună credință, eu am primit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo. Din partea lor nu a existat bună credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu actele în mână mi-au cerut banii într-un termen foarte scurt”, a spus Anda Adam, care le-a cerut proprietarilor să o aștepte cu banii, cum ea i-a așteptat cu actele casei.

Cântăreața ne-a spus că se va lupta în intanță cu proprietarii casei pentru a obține despăbugiri morale în acest caz.

Fotografii: @andaadam

Vezi și VIDEO:

  • Anda Adam, evacuată dintr-o casă pe care spunea că vrea să o cumpere. Reacția artistei

related posts

Modifică setările cookies