Andra Volos a făcut senzație cu burtica de gravidă la plajă. Cum s-a pozat iubita lui Robert Lele


Andra Volos a făcut senzație cu burtica de gravidă pe o plajă din Marbella. Iubita lui Lele este însărcinată în 6 luni.


Andra Volos traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în 6 luni, iubita lui Robert Lele arată demențial, nici n-ai zice ca va deveni mamă peste doar 3 luni.

Șatena se află într-o vacanță de lux în Marbella, Spania, alături de viitorul ei soț. Andra se bucură din plin de soare și de mare. Tânăra s-a pozat în fel și fel de ipostaze, care mai de care mai sexy, deși este însărcinată în 6 luni. 

Robert Lele își răsfață iubita cum știe el mai bine și face tot ce îi stă în putință ca să nu-i lipsească nimic.

În urmă cu puțin timp, Andra Volos s-a pozat într-o ținută extrem de elegantă, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care îi scoate în evidență formele, chiar și burtica de gravidă.

În urmă cu câteva săptămâni, Lele și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubita lui i-a făcut o urare de zile mari, în care i-a spus cât de mult îl iubește și îl apreciază.

„Singura mea dorință este să te pot face cel mai fericit om din lume, cum o faci și tu! La mulți ani, omul meu!  Nu pot exprima cât de mult te iubesc și sunt binecuvântată să știu că Dumnezeu te-a ales să fii tatăl copilului nostru”, a scris șatena la postarea pe care a făcut-o atunci pe Instagram.

Andra Volos și Robert Lele vor avea o fetiță, micuța urmează să vină pe lume peste doar 3 luni. Șatena este nerăbdătoare să-și cunoască fiica.

Sursă foto: Instagram 

  • Andra Volos a făcut senzație cu burtica de gravidă la plajă. Cum s-a pozat iubita lui Robert Lele

related posts

Modifică setările cookies