Andreea Antonescu și Traian Spak au menținut o relație frumoasă de-a lungul timpului, bărbatul i-a fost alături artistei atât în momentele frumoase, cât și în cele dificile.

Cât despre o posibilă împăcare cu fostul partener, cântăreața nu spune nu, ci preferă să lase timpul să decidă, mai ales că au fost împreună timp de 14 ani. Artista nu poate spune același lucru și despre fostul iubit, Victor.

„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, spune Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni Tv.

Andreea Antonescu îl consideră pe tatăl Siennei cel mai important om din viața ei și e convinsă că așa va rămâne până la final.

„El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămâne până la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alături de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui”, adaugă ea.

Sursă foto: Instagram