Andreea Aradits, mesaj după ce s-a anunțat despărțirea ei de Andrei Aradits: "Fiecare suflet e acolo pentru un motiv"


Andreea și Andrei Aradits au divorțat, după ce au fost căsătoriți 17 ani! 


La un podcast moderat de Jorge - Vorba lu' Jorge, actorul a anunțat că procesul e în desfășurare și că cea care i-a fost soție este de o jumătate de an în India. Pe pagina ei de Instagram, Andreea a făcut într-adevăr postări care arătau că se află în Goa, India, de unde oferă online clase de yoga, dar unde se pare că practică la rândul ei asta.
 
Andreea Aradits nu a făcut însă niciun fel de precizare directă la despărțire sau la fostul soț, dar, după ce divorțul a devenit public, a scris în engleză pe Insagram:
 
„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă puțin. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.
 
 
Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc în drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult.”/ "Every soul we meet in life is there for a reason. Every meeting leaves us with an impression, every action changes us a bit. Because change is constant, whether we like it or not, whether we want it or not.Everything amounts to what we are presently. I am grateful for everyone I’m meeting along my path, I know they are there to teach something and I am listening. "
 
 
 
Andrei Aradits a declarat, în cadrul podcastului moderat de Jorge:
 
„Știu unde bați. Am divorțat, asta e! Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. Ea în India de vreo 6 luni de zile. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept! Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da."
 
"(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. La Judecătoria Buftea e Groapa Marianelor pentru dosare, pentru că nu e digitalizată.(...) Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut. În podcastul următor.”
 

FOTO: FACEBOOK ANDREI ARADITS 

Instagram Andreea Aradits

Vezi și video:


  • Andreea Aradits, mesaj după ce s-a anunțat despărțirea ei de Andrei Aradits: Fiecare suflet e acolo pentru un motiv

related posts

Modifică setările cookies