Andreea Bălan se află de câteva săptămâni în Australia, acolo unde iubitul ei, Victor Cornea, participă la o serie de turnee de tenis.

Cei doi îmbină utilul cu plăcutul și se bucură și de o vacanță în doi, la căldură. Atunci când Victor este pe teren, vedeta noastră se bucură de plimbări lungi și vizitează orașul sau merge la cumpărături. Andreea Bălan a vrut să împărtășească cu fanii săi câteva imagini din vacanță, însă a comis-o și a fost taxată.

Recent, Andreea Bălan s-a fotografiat pe străzile din Melbourne, în timpul unei sesiuni de shopping, și a postat fotografiile pe rețelele de socializare. Fanii au observat imediat gafa pe care a făcut-o și au taxat-o. Artista a vrut să pună în descrierea fotografiilor steagul Australiei, însă l-a pus pe al Greciei.

Urmăritorii ei au observat instant, însă artista pare că nu a citit comentariile, căci nu a modificat postarea nici până acum.

”Atena, capitala Australiei”, ”Australia… Grecia… Noroc, sănătate!”, ”Ce bine mimezi fericirea!”, ”Mi-e milă de ea de fiecare dată când îi văd pozele”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Sursă foto: Instagram