Andreea Bălan, apariție splendidă la piscină: „Wow...Pe o scară de la 1 la 10, arăți de 20!”


La aproape 39 de ani și după două nașteri, Andreea Bălan se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Artista a făcut furori printre internauți, după ce a postat mai multe fotografii în costum de baie. 

Tag-uri:

Andreea Bălan și-a impresionat fanii cu câteva cadre incendiare, realizate la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Dubai: Palazzo Versace. 

Cântăreața s-a fotografiat la piscina hotelului de lux într-un costum de baie minuscul. Andreea și-a etalat talia de viespe, posteriorul bombat și bustul generos. 

Imaginile au adunat zeci de mii de inimioare în doar câteva ore, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. 

„Superbă ca întotdeauna!”, „Fotograful nu a auzit de zoom mode?”, „Ești perfecta și minunată!”, „Wow…Pe o scară de la 1 la 10, arăți de 20. Felicitări!”, „Ai un corp sexy!”, „Omg, iar ai încins atmosfera! Au inima… Ești femeia fatală!”, „Corp de zeiță!”, „O să fii dată în judecată pentru atacurile de cord provocate de postările tale”, sunt câteva dintre comenatariile postate de urmăritorii Andreei. 

Artista are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, fiind urmărită de peste 1,6 milioane de fani. 

Fotografii: Instagram
 
  • Andreea Bălan, apariție splendidă la piscină: „Wow...Pe o scară de la 1 la 10, arăți de 20!”

related posts

Modifică setările cookies