Andreea Bălan, imagini de vis alături de iubitul ei în Laponia: „Poveste de dragoste în Winterland!”


De când l-a cunoscut pe Victor Cornea, Andreea Bălan pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții. Tenismenul o răsfață, îi face declarații de dragoste ori de câte ori are ocazia și cel mai important, fetele artistei îl adoră pur și simplu. 


Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță pe un un tărâm de vis alături de fetele și mama Andreei.

Destinația aleasă este Laponia, iar contul de Instagram al vedetei a început deja să se umple cu poze și filmulețe din țara lui Moș Crăciun.

Nu doar fetițele sunt entuziasmate de activitățile din Laponia, ci și cei doi îndrăgostiți care s-au filmat în timp ce se plimbau prin pădure cu o sanie trasă de reni. 

„Poveste de dragoste în Winterland”, a scris Andreea în dreptul filmulețului care a adunat mii de aprecieri.

„De vis!”, „Sunteți foarte frumoși!”, „Superb! Lapland este magic!”, „Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți”, „Vă privesc cu atât de mult drag! Pe oamenii care se aseamănă, viata îi aduce împreună, iar voi sunteți atât de potriviți și îndrăgostiți împreună! Să aveți parte de o viață de poveste împreună asa cum vă doriți”, „Cea mai frumoasă poveste de dragoste”, i-au scris unii dintre internauți.

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar contul ei de Instagram numără peste 1,6 milioane de urmăritori. Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația la începutul verii, printr-o postare pe contul de Instagram. 

  • Andreea Bălan, imagini de vis alături de iubitul ei în Laponia: „Poveste de dragoste în Winterland!”

related posts

Modifică setările cookies